Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری انلاین به نقل از ایسنا، محمود علی‌بخشی به مناسبت «روز جهانی زنان خانه‌دار» (۳ نوامبر/۱۳ آبان) اطلاعاتی در این باره ارائه داد و اظهار کرد: شمار زنان خانه دار زیاد است و تقاضای گسترده ای برای پوشش بیمه در سال های گذشته از سوی آنها مطرح می شد.

وی افزود: در مقررات مشاغل آزاد بر اشتغال افراد تاکید شده اما با پیگیری های صورت گرفته در نهایت با پوشش بیمه ای زنان خانه دار موافقت شد و از آذرماه سال ۱۳۸۷  با اخذ مصوبه هیئت مدیره، زنان خانه دار مشمول بیمه صاحبان حرف و مشاغل آزاد شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

علی‌بخشی با بیان اینکه زنان خانه دار از کمک ۲ درصدی دولت برای حق بیمه پرداختی برخوردار هستند گفت: تا کنون ۳۷۰ هزار نفر از زنان خانه دار تحت پوشش بیمه صاحبان حرف و مشاغل آزاد سازمان تامین اجتماعی قرار گرفته اند.

او عنوان کرد: زنان خانه‌دار در حد فاصل سنی ۱۸ تا ۵۰ سال می‌توانند به شعب سازمان تامین اجتماعی مراجعه و تقاضای بیمه کنند. ضمنا چنانچه متقاضیان در تاریخ ارائه تقاضا بالاتر از سقف سنی مورد اشاره سن داشته باشند درصورتی که معادل مازاد سنی دارای سابقه پرداخت حق بیمه باشند تقاضای بیمه آنان در صورت احراز سایر شرایط مقرر قابل پذیرش خواهد بود.

مبلغ بیمه زنان خانه‌دار

این مسئول در ادامه با اشاره به اینکه سازمان تامین اجتماعی سه سطح از  تعهدات بیمه ای را برای زنان خانه دار درنظر گرفته است گفت: نوع اول با نرخ پرداخت حق بیمه ۱۴ درصد است و تنها شامل بازنشستگی و فوت بعد از بازنشستگی می‌شود. نوع دوم نرخ پرداخت حق بیمه  ۱۶ درصد است و شامل بازنشستگی و فوت قبل و بعد از بازنشستگی می باشد و نوع سوم با نرخ پرداخت حق بیمه ۲۰ شامل تعهدات  بازنشستگی، فوت و از کار افتادگی می شود و ۲ درصد از نرخ های مورد اشاره در تعهد دولت است.

رئیس اداره بیمه صاحبان حرف و مشاغل آزاد و بیمه اختیاری سازمان تأمین اجتماعی درباره مبلغ پرداختی مبنای پرداخت حق بیمه زنان سرپرست خانوار بر اساس «حداقل دستمزد مصوب شورای عالی کار»  در سال جاری عنوان کرد: در سال جاری با توجه به حداقل دستمزد مصوب شورای عالی کار برای مدل اول یعنی نرخ پرداخت حق بیمه سهم بیمه شده ۱۲ درصد، مبلغ ماهانه ۲۳۰ هزار تومان، برای مدل دوم یعنی نرخ پرداخت حق بیمه ۱۴ درصد، مبلغ ماهانه ۲۶۷ هزار تومان و برای مدل سوم یعنی نرخ پرداخت حق بیمه ۱۸ درصد، مبلغ ماهانه ۳۴۳ هزار تومان پرداخت می کنند.

علی‌بخشی افزود: البته این مبالغ برای هر سال تغییر می کند و چنانچه گفته شد بر اساس حداقل دستمزد مصوب شورای عالی کار در هر سال معین می شود.

مزایای طرح بیمه زنان خانه‌دار

رئیس اداره بیمه صاحبان حرف و مشاغل آزاد و بیمه اختیاری سازمان تأمین اجتماعی مزایای طرح بیمه زنان خانه‌دار را برشمرد و با اشاره به امکان انتخاب های متفاوت در این نوع بیمه اظهار کرد: در این طرح ابتدا انتخاب نرخ ها با متقاضی است و این طور نیست که سازمان تامین اجتماعی اجباری در انتخاب نرخ پرداخت حق بیمه برای متقاضی داشته باشد. ولی بعد از انتخاب نرخ توسط متقاضی با توجه به شرایط وی از لحاظ سابقه و وضعیت سلامت وی نرخ پرداخت حق بیمه مشخص می شود.

وی افزود: مزیت دوم بحث درمان است و در این مورد هم  اجباری در انتخاب درمان نیست. در دیگر بیمه ها غیر از حرف و مشاغل آزاد، هر نوع بیمه دیگری را افراد بخواهند انتخاب کنند، دارای یک نرخ است و حمایت درمان در آن نرخ لحاظ شده است.

علی‌بخشی گفت: ممکن است زن خانه‌داری که همسرش بیمه است و وی از خدمات درمانی همسرش استفاده کند. در این صورت ضرورتی ندارد با انتخاب بیمه زنان خانه دار، حق سرانه درمان را هم بپردازد. به عبارتی می‌تواند قرارداد بدون درمان با سازمان تامین اجتماعی منعقد کرده و از خدمات درمانی بیمه همسر بهره‌مند شود و تعهدات بلندمدت شامل بازنشستگی، فوت و از کارافتادگی را از سازمان تامین اجتماعی دریافت کند.

وی اضافه کرد:  به عنوان مثال دختر مجردی که در خانه پدر زندگی می‌کند، می تواند از خدمات درمانی بیمه پدر مادامی که ازدواج نکرده یا اشتغال به کار ندارد، بهره مند شود و  تعهدات بلندمدت را طی قرارداد بدون درمان از سازمان تامین  اجتماعی دریافت کند.

کد خبر 562145 برچسب‌ها سازمان تامین اجتماعی زنان بیمه

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: سازمان تامین اجتماعی زنان بیمه بیمه صاحبان حرف و مشاغل آزاد سازمان تامین اجتماعی نرخ پرداخت حق بیمه بیمه زنان خانه دار علی بخشی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۴۶۲۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تسویه حساب سهم بیمه سلامت با داروخانه ها/وضعیت بدهی یارانه دارو

حسین رنجبران در گفت وگو با خبرنگار مهر، درباره آخرین وضعیت پرداختی به داروخانه ها گفت: سازمان بیمه سلامت با ۱۳ هزار و ۵۰۰ داروخانه طرف قرارداد است، این سازمان مطالبات داروخانه ها را تا پایان سال ۱۴۰۲ پرداخت نموده است، در قالب مابه التفاوت نرخ ارز ترجیحی پرداختی تا دی ماه سال گذشته توسط سازمان هدفمندی انجام شد و تنها دو ماه باقی مانده است که سازمان برنامه و بودجه طی چند روز گذشته این منابع را به سازمان های بیمه گر تخصیص داد، لذا درتلاش هستیم مطالبات دو ماهه باقی مانده از سال گذشته طی چند روز آینده با همکاری سازمان هدفمندی پرداخت شود.

وی افزود: خوشبختانه اقدامات لازم برای پرداخت مطالبات فروردین ماه سال جاری سهم سازمان نیز در حال انجام است.

رنجبران در خصوص پرداخت مابه التفاوت نرخ ارز ترجیحی، تصریح کرد: از تیرماه سال گذشته سازمان هدفمندی پرداختی ها را انجام می دهد، این در حالی است که تا قبل از آن سازمان های بیمه گر به مدت یک سال این کار را انجام می دادند؛.خوشبختانه سازمان بیمه سلامت، یک سال در پرداخت منظم ما به التفاوت نرخ ارز ترجیحی با سازمان برنامه و بودجه همکاری مناسب داشت و همواره داروسازان، تقدیر وتشکر در پرداختی منظم در آن مقطع از دولت و سازمان برنامه و بودجه و سازمان بیمه سلامت داشته اند.

وی اظهار داشت: در حال حاضر پرداخت ما به التفاوت نرخ ارز ترجیحی بر عهده چند مجموعه بوده و مشکلاتی برای داروسازان و شرکت های دارویی ایجاد شده است، لذا پیشنهاد می شود اگر این مساله به روال گذشته برگشته و با نظارت دقیق سازمان برنامه و بودجه باشد؛ می توان از ایجاد مشکل برای پزشکان داروساز، جلوگیری و رضایتمندی بیمه شدگان در دریافت خدمات را افزایش داد.

کد خبر 6092736 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • شناسایی ۵۰۰ کارگاه‌‌ کوچک فاقد بیمه کارگران در مرکزی
  • نام‌نویسی افراد تحت تکفل بیمه‌شدگان تامین اجتماعی «غیرحضوری» شد
  • مدیرکل بیمه سلامت آذربایجان‌غربی: مطالبات کلیه داروخانه‌ها پرداخت شد
  • فراهم شدن امکان نامنویسی غیرحضوری افراد تبعی بیمه‌شده و مستمری‌بگیر اصلی
  • شاکری: تامین اجتماعی آمار بیمه کارگران ساختمانی را شفاف ارائه دهد + فیلم
  • بازنشستگی ۵۵۲ مددجوی کمیته امداد بوشهر با پرداخت ۱۰ سال بیمه
  • تسویه حساب سهم بیمه سلامت با داروخانه ها/وضعیت بدهی یارانه دارو
  • نامه سرگشاده محمد قوچانی به سازمان تامین اجتماعی
  • دردسر جدید بیمه‌ها برای داروخانه داران/ بدهی ۲۶ همتی سازمان‌های بیمه‌گر به داروخانه‌ها
  • برپایی جشن ازدواج ۲۳ پاسدار در سردشت